top of page

Despre noi

 

Suntem aici pentru că ne place cu adevărat ceea ce facem. Predăm limbi străine mereu atenți la oameni și la ceea ce au nevoie. Și ne bucurăm de fiecare succes împreună!

Despre noi

Experiență

 

Avem experiență de peste 14 ani în predarea limbilor străine. Pregătim adolescenți pentru a intra la clasele cu predare intensivă sau bilingvă. Ajutăm tinerii să intre la facultăți în străinătate și adulții să se descurce mai bine în vacanțe, la serviciu, în relațiile cu clienții și angajatorii.

Misiunea noastră

 

Vrei să înveți distrându-te? Vrei să ai încredere în tine când vorbești într-o limbă străină? Vrei mai mult decât gramatică și vocabular? Acesta este locul potrivit pentru tine!

Prima zi ❤_edited.jpg
Quote

Ce spun cursanții despre noi

”Recomanzi More than English? Recomand e puțin spus. Recomand cu încredere oricui care are nevoie de cunoștințe de limba engleză, dar și de încredere în sine și în propriile forțe. Vei descoperi la cursuri nu doar un pedagog, ci și un om empatic, dăruit, care iubește ceea ce face și care are o abordare actuală și personalizată, în funcție de cursant și de necesitățile sale.”
Flavia
”Profesionalism, răbdare, prieten.”
Florentina Maria
”Răbdare, înțelegere, zâmbete, profesor și de ce nu, prieten!”
Adriana
Do what you love and love what you do” - Dacă acesta este unul dintre motto-urile care te ghidează în viață, atunci ai ales școala potrivită. Dacă nu... atunci a venit timpul să vezi cum e să ai un profesor care iubește ceea ce face și care te îndrumă pas cu pas în a deveni mai bun decât ai fost ieri. Profesionalism, inovație, adaptabilitate, atmosferă plăcută - this is More than Enghish!
Gabi
”Vă mulțumesc pentru activitatea pe care tocmai am încheiat-o. Toată aprecierea și tot respectul, doamna profesoară pentru modul în care predați, încurajați studenții, pentru modul de a fi al dvs. Vă mulțumesc pentru profesionalism, seriozitate și atitudinea prietenoasă cu care ne-ați întâmpinat!”
Nicoleta
”O profesoară excepțională! O recomand cu toată căldura! Se mulează foarte bine pe nevoile, caracteristicile personale și vârsta... elevilor. Un om deosebit. Foarte simpatică, implicată, extrem de serioasă. Cu noi a făcut minuni.”
Ana
”Recomand cu toată încrederea! Numele este mai mult decât sugestiv. De un an de zile sunt alături de Daniela Stroie și sunt foarte mulțumită de felul în care se desfășoară orele! Mulțumim Dana pentru sprijin și îndrumare!”
Adelina Elena
bottom of page