top of page

”Cine nu cunoaște limbi străine, nu are idee despre propria limbă.”

Johann Wolfgang von Goethe

Suntem aici pentru că ne place cu adevărat ceea ce facem. Predăm limbi străine mereu atenți la oameni și la ceea ce au nevoie. Și ne bucurăm de fiecare succes împreună!

Toate cursurile noastre sunt online. Am adaptat oferta la noile condiții de lucru, pentru a ajuta clienții prezenți și viitori să învețe limbi străine oriunde s-ar afla: acasă, la serviciu sau în delegație.

Ai nevoie de o limbă străină pentru a te descurca în viață, vrei să înveți limbaj de afaceri pentru locul tău de muncă, te pregătești pentru un examen, sau ai un copil de grădiniță pe care vrei să îl pregătești din timp, prin joacă?

Pentru adulți, creăm cursuri generale sau specializate, pe adolescenți îi ajutăm să se pregătească pentru examene, iar cu copiii învățăm prin joc, muzică, desene, cu multă distracție.

În prezent, cursurile online sunt mai mult ca oricând necesare. E suficient să ai o conexiune la internet, și venim la tine acasă sau la birou, în mod ”virtual”.

Creăm cursuri interactive de limba engleză, spaniolă, germană, dar avem și unele mai speciale. Dacă vrei să înveți într-un mod relaxat, aici este locul potrivit pentru tine.

locuri_de_munca_english_teacher_edited.j
bottom of page